Friday, July 28, 2006

Το sex και η οδήγηση αυτοκινήτου

Το sex και η οδήγηση αυτοκινήτου είναι τα δύο πράγματα που ο άνδρας δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι δεν τα κάνει καλά.

Είμαι μέτριος οδηγός αυτοκινήτου. Εν μέρει φταίει ότι ποτέ δεν είχα δικό μου και πάντα οδηγούσα άλλων, εν μέρει ότι δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα του να οδηγάς ένα όχημα καθισμένος στην εμπρός αριστερή γωνία του αντί καθισμένος στο κέντρο του, αλλά κυρίως γιατί δεν το ξέρω καλά το αντικείμενο. Μπορώ να πάω μια χαρά από το Α στο Β χωρίς να με κορνάρουν πάνω από πέντε φορές οι άλλοι οδηγοί, αλλά οι οδηγικές μου ικανότητες σταματάνε εκεί.

Με το θέμα του sex τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Έχω κάνει σημαντικές προόδους από την εποχή που ήμουν 20 χρονών, μπορώ να κρατηθώ πάνω από 30 δευτερόλεπτα, πρόσφατα ανακάλυψα ότι οι γυναίκες έχουν και ένα εξάρτημα που το λένε κλειτορίδα, καθώς και το πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί αν ξέρεις να τη χρησιμοποιείς, αλλά, αν είναι δυνατόν, κάποιος, ένας εθελοντής, ένας χριστιανός ίσως, κάποιος να τον πληρώσω, να μου πει, να μου δείξει, να μου εξηγήσει βρε αδελφέ,

Πως διάολο καταλαβαίνεις ότι η γκόμενα τελείωσε;

(νομίζω θα σταματήσω να ελπίζω ότι θα μάθω ποτέ, και θα εφαρμόσω την παλιά αρχή που λέει: "αν υπάρχει αμφιβολία, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δεν τελείωσε."

14 comments:

. said...

καταρχάς οφέιλω να σου πω ότι η πρώτη πρόταση είναι όλα τα λεφτά!

δεύτερον... καλύτερα να μην ψάχνεσαι αν τελείωσε ή όχι... κάτι σχετικά σίγουρο, είναι η αίσθηση "μικρές συνεχομενες αντλήσεις- σφίξιμο-χαλάρωμα του κόλπου" αλλά καόμα κι αυτό επιτυγχάνεται και χωρίς οργασμό αν μιλάμε για ηθοποιάρα.

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σαι άνετος (έτσι κι αλλιώς για τις γυναίκες δεν είναι απαραίτητο το τελέιωμα όσον αφορά την απόλαυση) ώστε να νιώθει άνετα κι η άλλη και να μην προσποιείται μαζί σου. Είναι τεράστια πίεση να ξέρεισ ότι ο άλλος "απαιτεί" να τελειώσεις.

Τώρα αν η ερώτησή σου ήταν χιούμορ... είμαι τελείως ηλίθια =ΡΡΡ

Unknown said...

Χαχαχα! Είσαι απίστευτη!

Anonymous said...

Το σωστό ερώτημα που πρέπει να κάνεις είναι:
Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό;

Για να σου απαντήσουμε όλοι μαζί με μια φωνή:
ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

Chris-Top said...

To pi8anotero file rock einai mallon epeidi ton exeis mikro. Sto 8ema tou sex me lupi sou sas anakoinwnw oti size does matter...sorry folks!

Unknown said...

"μικρές συνεχομενες αντλήσεις- σφίξιμο-χαλάρωμα του κόλπου" αλλά καόμα κι αυτό επιτυγχάνεται και χωρίς οργασμό αν μιλάμε για ηθοποιάρα.!!!
Απ'ότι σου έχουν πει οι φίλες σου φαντάζομαι... (Χωρίς παρεξήγηση... :)

Και αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφεις εδώ... δεν χρειαζόταν να αποδείξεις κάτι στον άλλον, και αν το έκανες γιατί το γουστάρεις και νιώθεις άνετα με τον άλλον, δεν νομίζω να προσποιούνταν τον οργασμό... Και θα μπορούσε να στο πει κι όλας..: "ξέρεις κάτι ρε λακη.. εσύ μπορεί να τελείωσες, αλλά εγώ δεν τελείωσα.. πάμε άλλη μία..??"

. said...

lipis....

προς τι το τόσο προσωπικό σχολιο; γνωριζόμαστε τόοοσο καλά;

(παρεμπιπτόντως αν δεν αισθάνεσαι τις αντλήσεις και σου λέει η δικιά σου ότι τελέιωσε, ρώτα καλύτερα και τις φίλες της.- πάντα χωρίς παρεξήγηση =D)

Anonymous said...

Ευτυχώς που είμαι πολύ καλός οδηγός....

Chris-Top said...

eutuxws den exw autokinito...alla to sex kai i odigisi motosukletas einai to kati allo...

Anonymous said...

καταλαβαίνεις οτι η γυναίκα τελείωσε, όταν κλείσει η κάσα.

Finteias said...

Έχεις σκεφτεί να γίνεις οδηγός οδοστρωτήρα; Νομίζω ότι κάθεσαι στο κέντρο.
Θεριζοαλωνιστικής; Το ίδιο.

Μην κολλάς στο αυτοκίνητο.

Πως διάολο καταλαβαίνεις ότι η γκόμενα τελείωσε

Την ρωτάς!

Αν δεν ξέρει ούτε η ίδια, ή λέει ψέματα, τότε σταμάτα να ψάχνεις.

Anonymous said...

Δεν επιτρέπω σε κανένα να αμφισβητήσει τις οδηγικές μου ικανότητες. Είμαι πάρα πολύ γρήγορος οδηγός, φρενάρω απότομα στα 180, χθες το βράδυ πήρα τη στροφή στην είσοδο του περιφερειακού πάνω από το Νταμάρι με 140 all the way κλπ κλπ. Και φυσικά δεν έχω τρακάρει ποτές. Max speed (όλων των εποχών): 250km/h.

Τώρα όσον αφορά το sex... Ε, τουλάχιστον οδηγάω πολύ καλά...

Anonymous said...

Όσον αφορά τον γυναικείο οργασμό: Ας θεωρήσουμε ό,τι είναι μύθος...

maggie said...

το ξέρουμε οτι δε σας ενδιαφέρει(rockordie) αλλά εμείς προσποιούμαστε για να μην σας στεναχωρήσουμε κ μειώσουμε τον ανδρισμό σας... αυτό σας ενδιαφέρει dear??

το σεξ δεν είναι αγώνας για το ποιός θα τελειώσει και πότε κτλ... είναι αίσθημα.δεν κάνεις έρωτα με σκοπό να τελειώσεις... αυτό σημαίνει ότι είσαι ΤΟΣΟ αγχώδης ώστε να βάζεις στόχους προς εκπλήρωση ακόμα και εκεί...
το όλο θέμα είναι να νιώθεις τον άλλο κ να ενώνεσαι μαζί του...

λοιπόν πολύ απλά δώστε στην κοπέλα να καταλάβει (ευγενικά, κάφροι μου) ότι δεν είναι απαραίτητο να τελειώσει, όπως πολύ σωστά λέει η μαριλίνα. έτσι θα χαλαρώσει και τότε σίγουρα θα τελειώσει..
και αν θέλετε να ξέρετε ΠΟΤΕ τελειώνει, ζητήστε της πολύ απλά να σας το πεί εκείνη τη στιγμη ώστε να προσέξετε τις αλλαγές στο σώμα(ταχυκαρδία, ανάσες κτλ κτλ)
αυτά...

σας χαιρετώ ως άλλος θάνος ασκητής...

χαχα

Anonymous said...

@Maggie: Είσαι το απόλυτο σύμβολο της εποχής...