Tuesday, July 11, 2006

Κουτουλιές

Καλά, δύο ποδοσφαιριστές αντάλαξαν λόγια και κουτουλιές (τουλάχιστον ο ένας) και είναι ξαφνικά μέγιστο κοινωνικό-πολιτικό θέμα; Νόμιζα ότι η βία είναι κομμάτι κάθε ομαδικού αθλήματος που παίζεται σε αρένα, και ένας από τους βασικούς λόγους που οι άνθρωποι παρακολουθούν τέτοιες οργανωμένες "διαμάχες".

6 comments:

Finteias said...

Συμφωνώ απολύτως!

Εύγε!

Anonymous said...

Έχει να κάνει περισσότερο με το συγκεκριμένο άτομο. Ο Ζιντάν έχει σχεδόν μυθική υπόσταση οπότε μία τέτοια ενέργεια σόκαρε. Το paint a picture, σκεφθείτε μία ταινία με σκηνές της Julie Andrews στη τουαλέτα με τα παντελόνια κατεβασμένα... Shocking, ain't it?

Unknown said...

:-)

Anonymous said...

Άλλο "μύθος" άλλο "άγιος".
Και ο Ηρακλής μύθος ήταν και δεν σόκαρε κανέναν που καθάριζε κόσμο.

Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με το άθλημα και όχι κάθε Euro και Mundial ξέρει ότι ο Zidane έχει ξαναχτυπήσει (και όχι μόνο μία φορά).

Unknown said...

Συμφωνούμε με όλα αυτά...!!

Απλά υπό κανονικές συνθήκες δεν έπρεπε να το κάνει γιατί είναι ο τελευταίος αγώνας της ζωής του, τελικός Mundial, είναι αρχηγός της Γαλλίας και θα ήταν αυτός που θα σήκωνε και την Κούπα..!!

Από την άλλη όμως αν δεν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα τον θυμόντουσαν τόσοι πολλοί!! Ενώ τώρα σε όλα τα κανάλια και όλος ο κόσμος μιλάει για αυτόν..!! Και γαμώ τις διαφημίσεις... Έφυγε από το τελευταίο του αγώνα με κόκκινη κάρτα..!

Πελέ ή Μαραντόνα...!!
Πιστεύω πως ο Πελέ ήταν καλύτερος... αλλά ο Μαραντόνα είχε και τις κόκες του.. γι'αυτό έχει και μεγαλύτερη φήμη..!!

Anonymous said...

νομίζω lipi πως ο Pele έχει μεγαλύτερη φήμη, γιατί ο αποτυχημένος γιός του "θεού" της μπάλας κάθεται στη φυλάκα για εμπόριο ναρκωτικών, ενώ ο Μαραντόνα έκανε απλά χρήση (τα άλλα κονέ με την cosa nostra απλά δεν βγήκαν στη φόρα)