Sunday, December 03, 2006

the game of mpirimpa

Ψάχνοντας με τη σειρά μου να δω αν υπάρχει στο internet τίποτα σχετικό με τους κανόνες της μπιρίμπας, έπεσα πάνω στη σελίδα αυτή, του κυρίου Basil E. Gala, ηλεκτρολόγου μηχανικού εν αποστρατεία, κάτοχο διδακτορικού στο αντικείμενο από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, ο οποίος για το ευτελές ποσό των 3 ευρώ και ενενήντα λεπτών, πουλάει ηλεκτρονικό βιβλίο οδηγιών για το παιχνίδι της μπιρίμπας (στην Αγγλική). Το οποίο (γιατί είναι Κυριακή απόγευμα, και είναι γνωστό ότι τις Κυριακές απόγευμα ο δυτικός άνθρωπος κάνεις τις περισσότερες μαλακίες) και αγόρασα με την πιστωτική μου κάρτα. Πρόκειται για Έγγραφο του Word, 42 σελίδων, το οποίο τώρα αναγιγνώσκω.

Φιλοδοξώ να συγγράψω αντίστοιχο στα ελληνικά, αλλά χωρίς τη χρέωση των 3.90€, να το ανεβάσω σε αυτό εδώ το blog, και να αποποιηθώ οποιαδήποτε ιδιοκτησία πάνω του.

(ο κύριος Basil E. Gala έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που εκδίδει ο ίδιος τα βιβλία του, ειδικά αυτό το The God Connection που πουλάει για 7€, αλλά θα τα παραβλέψω όλα αυτά προς το παρόν)

2 comments:

Anonymous said...

άσχετα με την μπιριμπα το όνομα Basil κάτι μου θυμίζει . . . .


"Basil did you wrote the menus dear?"

Anonymous said...

σχετικά με τη μπιρίμπα ήδη ξεκίνησα να κρατάω σημειώσεις από το νέο post...

μοιράζω 12 χαρτια....