Tuesday, October 11, 2005

I Chain Your Mail

Κηρύσσω λοιπόν τον πόλεμο ενάντια σε όλους αυτούς που προωθούν μηνύματα τύπου "Με λένε Μπασμάτι Κασαάρ και πάσχω από μια σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο... και αν στείλετε αυτό το μήνυμα σε έξι εκατομμύρια φίλους σας μπορεί και να θεραπευτώ".

Από τώρα και στο εξής θα τιμωρώ με 1200 email/ώρα οποιονδήποτε μου στέλνει chain mail για να το προωθήσω σε φίλους. Έχω τη DSL, έχω τους mailbombers μου, θα τους βάλω μπροστά και θα τους γεμίσω το inbox τους με σκουπίδια να αναγκαστούν να με βάλουν στη μαύρη λίστα ή να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη… Α, και αν κανείς θέλει να εκδικηθεί, ευχαρίστως να μοιραστώ μαζί του την απαραίτητη τεχνολογία.

Ρε γαμώτο, πόσο πιο απλό μπορεί να είναι: Αν το μήνυμα λέει κάπου "στείλτο σε άλλους n" είναι ψεύτικο, μούφα, απάτη. Δεν έχει σημασία αν υπόσχεται καλή υγεία και μεγάλα αρχίδια αν το στείλετε στους φίλους σας. Δεν έχει σημασία αν σας ζητάει να το στείλετε σε φίλους για να τους ενημερώσετε για κάποιον καταστροφικό ιό. ΜΗΝ προωθείτε τέτοια μηνύματα, please, έλεος, όχι άλλο...

Για λόγους πληρότητας, παραθέτω και το γνωστό πια "Με λένε Μπασμάτι Κασαάρ" στα αγγλικά και ελληνικά...

6 comments:

Unknown said...

Καιρός να ανακαλυφθεί το εμβόλιο για την πανούκλα του spam:P

Unknown said...

η αλήθεια είναι πως με το gmail φιλτράρεται μια χαρά... σπάνια ξεφεύγει κάτι...

Anonymous said...

Το εμβόλιο κατά της ανθρώπινης βλακείας εννοείς...

Unknown said...

α, η ανθρώπινη βλακεία... I've heard about that... :-)

Anonymous said...

"Πολύ κακό για το τίποτα" που λέει και η ταινία.
Και πολύ καψιμο φαιας ουσίας ανευ λόγου και αιτίας, βάλτε block όποιους δεν γουσταρετε. Live and let live.
And to burst your bubble, regarding stupidity of human kind, beleive you me, noone forwards these chain mails because they actually beleive that all their wishes will come true.
Ημαρτον , δεν είναι ο κόσμος τοσο ηλίθιος.
Ορισμένοι, απλά πιστεύουν ότι κάποια απο αυτά τα μηνύματα (μέχρι το σημείο που λένε κάνε μια ευχή) ίσως και να περιλαμβάνουν κάποιο καλό νόημα, έστω και αυτονόητο, π.χ να συγχωρείς τους φίλους σου (ιδίως όταν σου στέλνουν chain, ή δεν αξίζει να ασχολείσαι με ανούσια πραγματα, γιατι η ζωη είναι much larger than this). Εχετε φάει χοντρο κολημα με τα chain, και ζαφ, όπως βλέπεις με το να εκβιαζεις τον κόσμο δεν βγαίνει τιποτα, κάνε μας block στην τελική, αν δεν θες τέτοιου είδους mail, που είναι σεβαστο.
ουφ αυτά.

Unknown said...

ti diladi den tha megalosei to peos tou mikrou Abdul pou den exei xeria kai pasxei apo mia spania arrostia sto sikoti tou? diladi akoma kai na staloun tetrakosia trianta oxto trisekatommiria mails... den tha sothei afto to mikro plasmataki??!!