Friday, September 05, 2008

πλυντήριο

Οι περισσότερες 30κάτι φίλες που έχω υποστηρίζουν ότι δεν μένεις μόνος σου αν δεν κάνεις μόνος σου την μπουγάδα σου. Αν ακόμη κάνει την μπουγάδα σου η μάνα σου, τότε το διαμέρισμα που νοικιάζεις είναι απλά γαμηστρώνας πολυτελείας.

Δεν δίνω και πολύ σημασία στα λεγόμενα των 30κάτι φίλων μου, γιατί έχουν καεί τόσες πολλές φορές στο γάλα που φυσάνε και το γιαούρτι, αλλά, παρόλα αυτά, αγόρασα ένα πλυντήριο Miele (γιατί άκουσα ότι είναι γερά και δεν σπάνε), και έχω μπει στην διαδικασία να το εκπαιδεύσω να μου πλένει τα ρούχα.

Προς το παρόν, τίποτα. Απλά κάθεται και με κοιτάει.

Αλλά θα το στρώσω, άρχισα να το σχολιάζω στο blog της οικιακής οικονομίας, και σε λίγες μέρες θα έχω μερικά συμπεράσματα.

(α, και ψάχνοντας της ορθή ορθογραφία του "γαμηστρώνα", ανακάλυψα το slang.gr)

5 comments:

Anonymous said...

Με τις άνω των 30 συμφωνούν και οι κάτω των 30. Εύγε, άντε και καλή σιδερώστρα...

Anonymous said...

Επίσης, συμφωνούν και οι just 30.. :)

Καλές πλύσεις!!

Lina said...

εγώ, αν και κάτω των 30 υποστηρίζω ότι κάποιος μένει ΜΟΝΟΣ αν μπορεί να πλύνει μόνος του αλλά και να μπορεί να φτιάξει έστω και 5 βλακείες για να φάει.

θα σου δώσω 2 συμβουλές για την μακροβιότητα του πλυντηρίου. Η μια είναι με το που βγαζεις τα ρουχα πλυμμένα, να σκουπίζεις το νερό που μένει στο λάστιχο της πόρτας.
η άλλη είναι να σου φτιάξει κανας σιδεράς/μαραγκός μια βάση πλυντηρίου,, ώστε να το βάλεις επάνω (5με 10 εκ.)

Την τελευτάια συμβουλή μας την έδωσε υδραυλικός και μπορώ να πω ότι μας χρτησίμευσε εφόσον έχoυμε στο σπιτι το ίδιο πλυντήριο 24 χρόνια!

uncle said...

άντε καλωσήρθες στο club τον πλυντηριούχων. και γω που μαι 18 συμφωνό και επαυξάνω με τους 30+-

Unknown said...

Πλυντήριο; Το εκτιμάς, όταν το στερηθείς! Έχω πλύνει στο χέρι, πάρα πολλές φορές ως φοιτητής και ξέρω...