Saturday, February 18, 2006

Finteias

Κυρίες και κύριοι (έχω αρχίσει να το κάνω αυτό υπερβολικά συχνά), μου δίνει απέραντη χαρά να παρουσιάσω τον κύριο Φιντεία, αν και ο μόνος λόγος που το κάνω είναι γιατί, σίγουρα από επαγγελματικό ενδιαφέρον για το άτομο μου, γράφει πάντα εκτενέστατα σχόλια σε αυτό το blog, πράγμα που φυσικά τονώνει το εγώ μου…

2 comments:

Unknown said...

... ο οποίος τελικά, μετά από κόπο κατάφερε να αφαιρέσει τα html tags που εμφανίζονταν στους τίτλους του blog του, τρομάρα του...

Finteias said...

Τι κρίμα που δεν υπάρχει δικτυακή γραβάτα να τη φορέσω σ' αυτό το σχόλιο.
Αισθάνομαι σαν να μπαίνω σε ηλεκτρονική έπαυλη κι ο οικοδεσπότης με ανακηρύσσει όχι απλώς προσκεκλημένο αλλά και πολύτιμο.
Επαγγελματικά δεν προσδοκώ κάτι από σένα. Είτε διότι δεν το χρειάζεσαι (υγιέστατος ή ανίατος;) είτε διότι δεν θα πάρω λεφτά από έναν φίλο όπως ο zkeramid (οι φιλίες δεν σου βγαίνουν πάντα σε καλό).
Η ιδέα για το link σχετικά με το επαγγελματικό μου ενδιαφέρον δείχνει για μια ακόμα φορά το εφυές του χαρακτήρα σου στο να μεταδίδεις σαφείς προτάσεις δια πλαγίων οδών.
Τώρα για το "εγώ" σου, τι να πω;
Υπήρξαν χρόνια που όταν θα έλεγα κάτι το επαινετικό για το άτομό σου (π.χ. τζίνι της πληροφορικής, αστράπτον πληκτρολόγιο κ.λ.π.) απειλούσες ότι θα σταματήσεις να μου κάνεις παρέα.
Τελικά όμως...φτάσαμε στις εκκατέρωθεν δικτυοφιλοφρονήσεις
Νά 'σαι καλά και πάντα όπως είσαι.