Saturday, February 25, 2006

Consenting adults

Τα είπαμε, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε. Αν και οι δύο (ή τρεις, ή τέσσερις) είστε άνω των δεκαοκτώ, και κανένας σας δεν έχει αντιρρήσεις, κάντε ότι σας κάνει κέφι.

Σας αρέσει να σας περιχύνουν με ζεστή σοκολάτα; Fine. Σας αρέσει να ρίχνετε σφαλιάρες; Και πάλι fine. Σας αρέσει να σας ρίχνουν σφαλιάρες; Ακόμη καλύτερα. Σας αρέσει να ντύνεστε μελισσούλα και να σας κυνηγούν οι παρτενέρ σας με μυγοσκοτώστρες; Είναι εντάξει. Σας αρέσει να λέτε στον/ στην παρτενέρ σας "γύρνα από την άλλη, μωρή", και μετά να νιώθετε ο βασιλιάς του κόσμου; Μια χαρά. Σας αρέσει να ξιφομαχείτε με τον παρτενέρ σας; Ας κερδίσει αυτός με το μεγαλύτερο σπαθί. Σας αρέσει να παίζετε κρυφτό στη ντουλάπα; Θα χαρώ να παρακολουθήσω.

Trust me, αν βρείτε κάποιον να συμφωνεί, όλοι οι συνδυασμοί παίρνουν πόντους.

Αλλά έλεος,
ταινίες με gay καμπόηδες; Τι είδους άρρωστο μυαλό το σκέφτηκε αυτό; (προφανώς ένας καμπόης που προτιμούσε τους συναδέλφους από τα γελάδια). Τι θα έλεγε ο John Wayne; Θα τρίζουν τα κόκαλα του.

Το In And Out ήταν καταπληκτικό. Το Philadelphia το ίδιο. Αλλά gay καμπόηδες; Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο μου;

4 comments:

Ttallou said...

Είσαι μια βδομάδα πίσω.

Unknown said...

τουλάστιχον...

Ttallou said...

και οι άντρες κλαίνε

Tyxod said...

Μωρό μου, μονομαχία στην άγρια στύση... γουστάρω τρελά η τρελή!