Monday, May 01, 2006

Γουφ!

Αυτό το θέμα με τα σκυλιά με έβαλε σε σκέψεις.

Προτιμάω τους ανθρώπους που έχουν γάτες από τους ανθρώπους που έχουν σκύλους. Οι γάτες είναι συγκάτοικοι, οι σκύλοι υπηρέτες. Οι άνθρωποι που έχουν γάτες είναι λοιπόν πιο θαρραλέοι, γιατί είναι έτοιμοι να μοιραστούν το σπίτι τους με κάποιον που μπορεί να μην έχει την όρεξη τους κάθε μέρα. Ενώ οι ιδιοκτήτες σκύλων, περιμένουν από το ζωντανό να τους περιμένει στην πόρτα και να χαίρεται που τους βλέπει.

Οι ιδιοκτήτες σκύλων αγόρασαν έναν θορυβώδη κόλακα, ενώ οι ιδιοκτήτες γάτων αγόρασαν μια μαλλιαρή μπάλα νεύρα.

Η αλήθεια είναι ότι η όλη ιδέα του "αγόρασα" σκύλο ή γάτα μου φαίνεται λίγο ηλίθια. "Συγνώμη, πόσο έχει αυτό το ντόμπερμαν; 600€; Θα το πάρω για να τρομάζω τους γείτονες". "Αγάπη μου, κοίτα το ωραίο κανισάκι, να το πάρουμε να παίζουν τα παιδιά και να μου κρατάει παρέα όταν λείπεις;"
Ρε, βρες ένα γκόμενο, και άσε τα παιδιά να παίξουν με άλλα παιδιά. Και άμα θες να τρομάζεις τους γείτονες, βρες τα αρχίδια να τους δαγκώνεις μόνος σου…

Για αυτό και προτιμάω τους ανθρώπους που όταν τους ρωτάς "πως απέκτησες τη γάτα σου;" Σου λένε "α, ήρθε μια μέρα και έμεινε".

Εξαιρούνται οι δηλωμένοι φιλόζωοι, που έχουν δύο σκύλους και εφτά γάτες, αυτοί έχουν άλλου είδους πρόβλημα…

4 comments:

Ttallou said...

Έχεις δίκιο για τις γάτες, σε σχέση με τους σκύλους.
Ειδικά αν πρόκειται για γάτες που έχουν το σταρχιδισμό του Garfield.

Anonymous said...

hahaha, αν και δεν είμαι ζωόφιλος, έχω και γάτα και σκύλο. Αρχίζω δε να αμφιβάλω για τον ρόλο του καθενός, γιατί αν κρίνω αντικειμενικά, οι ρόλοι τους έχουν αντιστραφεί!!Βέβαια είναι απο μικρά μαζί, και δεν ξέρω αν πρόκειται για κόλπο ωστε να με βγάλουν σχιζοφρενή.

Finteias said...

Καλή ανάλυση Zaf.
Λογικότατη.
Δεν ξέρω αν επαληθεύεται πλήρως από την πραγματικότητα, αλλά μ' έβαλες σε σκέψεις.

Γειά.

islazy said...

Δεν έχεις άδικο Ζαφ.
Απ' την άλλη σκεφτήκατε ποτέ πώς νιώθουν τα ζώα μέσα στα διαμερίσματα μας; Κρίμα είναι :(