Sunday, May 07, 2006

Ακρότητες


Πιστεύω (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω) ότι υπάρχει εκεί έξω κάποιος μόδιστρος που μοναδικό του σκοπό έχει να βρει τι είναι το πιο ακραίο πράγμα που μπορεί να πλασάρει ως μόδα, και να πείσει τις γυναίκες να το φορέσουν.
Είναι κάποια παραξενιά του εγκεφάλου μου, ή δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα εκεί έξω που να της πηγαίνουν αυτά τα κακόγουστα κόκκινα κοκάλινα γυαλιά μυωπίας;

8 comments:

Ttallou said...

Είχα μια καθηγήτρια στο γυμνάσιο που τη φωνάζαμε "Κουνούπι", λόγω ομοιότητας.
Ίσως σ'αυτήν...

Stavros Amanatidis said...

egw exw kapoies trendy kopelies sto myalo mou pou oxi mono 8a ta fwrousan,alla 8a tous phgainan kai polu..
exeis meinei ligo pisw zaf..
'h arxises na gernas?

guitarlikas said...

Αυτά τα "κκκ"(μη μπερδεύεσαι με το γνωστό τραγούδι των ramones)δεν έχουν κάτι το "ιδιαίτερα" ιδιαίτερο γερο-Zaf(Σταύρο τον χτυπάμε κάτω από τη μέση) ,οπότε πρόκειται μάλλον για μια ανωμαλία του εγκεφάλου σου..χαχα :)Μάλιστα σκέφτομαι να στα κάνω δώρο για να τα φορέσεις στο επόμενο μας live στο Vincent!!!

Unknown said...

είστε και οι δύο θύματα, και μάλιστα κακόγουστα θύματα... Δε σας νοιάζει η αισθητική αρκεί πίσω από τα γυαλιά να υπάρχουν βυζιά. Ενώ εγώ, που είμαι άνθρωπος των τεχνών και των γραμμάτων, βλέπω πέρα από τα βυζιά...

Unknown said...

έπεισα κανέναν;

Anonymous said...

Εγώ έκανα χρόνια να ξεφορτωθώ τον κοκκάλινο σκελετό μου και μόλις τα κατάφερα ξανάρθανε στην μόδα.
Γαμώτο!!!

Stavros Amanatidis said...

ποιος μίλησε για βυζιά; Εσύ μονο.. εμείς είπαμε ότι σε μερικούς πηγαίνουν μια χαρά.. Και επειδή είναι κόκκινα και μάλλον γυναικεία σκέφτηκα γυναίκα. . Και στην τελική, οπως περίπου λέει ενας φίλος μου, αμα έχεις βυζιά κάνεις ότι θέλεις..

Anonymous said...

θα πήγαιναν στον υπάλληλο του "δεν θυμάμαι το όνομα" market, που είναι γωνία Σαρανταπόρου & Σπάρτης. Πιστεύω δε οτι αν οχι τα ίδια φοράει παρόμοια με μαυρο σκελετο.