Thursday, November 10, 2005

αφήστε την επανάσταση σε αυτούς που προλαβαίνουν...

Θα αφήσω την επανάσταση σε αυτούς που προλαβαίνουν... εγώ θα σηκωθώ αύριο πάλι γύρω στις 08:30, θα αγοράσω μια μερίδα μπουγάτσα και ένα φραπέ από το γωνιακό 24-7 μαγαζί, θα περπατήσω πίνοντας τον φραπέ όλο το κομμάτι της Δελφών μέχρι τον Τερκενλή και μετά θα ανεβώ την Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι το άγαλμα του Ανδρέα, που είναι τα γραφεία της εταιρείας που δουλεύω. Θα παίξω με τον υπολογιστή μου κάνα 8ωρο, άντε 9ωρο, διορθώνοντας τον κώδικα που έγραψαν οι συνάδερφοι, θα γράψω και λίγο φρέσκο (που θα διορθώσω μόνος μου την επόμενη μέρα), θα παραγγείλω στη μέση της ημέρας από το sandwichland του Carrefour ένα pizzarto greco, και θα περπατήσω πίσω μέχρι το σπίτι αργά το απόγευμα, μιλώντας μόνος μου στο δρόμο για αυτά που δεν μπόρεσα να φτιάξω στη δουλειά... Αν είναι η τυχερή μου μέρα, όλο και κανένα βιβλίο ή dvd θα έχει φέρει ο ταχυδρόμος, οπότε θα περάσω το υπόλοιπο του απογεύματος βλέποντας το...
Οπότε δε μένει και πολύς χρόνος να οργανώσω την επανάσταση. Αν και τελευταία υπάρχει μια μικρή ελπίδα, γιατί πίνω πολλά redbull και μένω ξύπνιος μέχρι αργά γράφοντας ασυναρτησίες στο blog μου.

10 comments:

Tyxod said...

και κάποια στιγμή προς το τέλος της ημέρας θα χάσεις οικτρά στο trivial deathmatch... να τα λέμε αυτά, μην το κρατάς μέσα σου, ξέσπασε... Άλλωστε το κύρος του loser είναι η αξία του winner... Lose gracefully...

Anonymous said...

Παρακαλώ να αποδοθούν τα του καίσαρα στον καίσαρα, και να αναγραφτει στο post ποιά ήταν η μούσα με την οποία συζητούσες και σου ήρθε η ιδέα του τίτλου του post.:)

Unknown said...

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, απ'ότι άκουσα, πως σήμερα δεν διόρθωνες κώδικα αλλουνού, αλλά με κάτι άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα στην δουλειά... και μάλλον θα μας τα πεις αναλυτικά με ένα αλλο Post.... ε? θα μας πεις?

Ttallou said...

To red bull δίνει φτερααά

υγ: Δια την αποκατάσταση της τάξης

psarog said...

Αν τα γράφεις αυτά ορμώμενος από τα γεγονότα στη Γαλλία, τότε διαφωνώ ριζικά. Αυτή την καθημερινότητα που έχεις εσύ αποζητούν αυτοί οι άνθρωποι. Πραγματικά το ευχαριστιέμαι όλο αυτό που γίνεται, γιατί στους καιρούς της ρουφιανιάς και του γλειψίματος κάποιοι αντιδρούν. Δεν είναι "γνωστοί-άγνωστοι" ούτε βάνδαλοι, αλλά Γάλλοι πολίτες β' κατηγορίας επειδή το δέρμα τους είναι λίγο πιο σκούρο.
Όσο για τα καμμένα αυτοκίνητα, θα πληρώσουν τα μεγαλύτερα λαμόγια: οι ασφαλιστικές.
Αν δεν αναφερόσουν σε αυτό τότε η έκθεση μου είναι εκτός θέματος :)

Anonymous said...

Εμενα δεν μου αρεσε και πολυ η φράση δεν έχω χρόνο να επαναστατήσω. Και τελικά τι κάνουμε τρώμε ότι μας σερβίρουν...; Κάτι σε ηττοπάθεια μου φέρνει, ίσως και σταρχιδισμό!

Ttallou said...

Κύριε ανώνυμε,
δε μας χαρίσετε την ταυτότητά σας

Anonymous said...

Ελπίζω... το σχολιαζόμενο post, να μην είναι μια "δεύτερη σκέψη" - απάντησή σου στο "One Life".
Ο Ιωνάθαν Λίβινγκστον Γλάρος, κάθε μέρα, δοκίμαζε κι' ένα καινούργιο πέταγμα. Σε κάθε πέταγμα πήγαινε όλο και πιο ψηλά, όλο και πιο γρήγορα. Ακόμα κι' όταν δεν τα κατάφερνε, "ψηλότερος" ένιωθε πάλι, γιατί είχε προσπαθήσει.
Ετσι λοιπόν.. Όσο μπορούμε κι' όσο αντέχουμε.

Υ.Γ.: "Ο γλάρος Ιωνάθαν έμαθε να πετάει και δε μετάνοιωσε για το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει. Ο γλάρος Ιωνάθαν ανακάλυψε πως η ανία, ο φόβος και η οργή είναι οι αιτίες που η ζωή ενός γλάρου είναι τόσο σύντομη..."

Anonymous said...

απλα θελω να διευκρινισω οτι ο δευτερος ανωνυμος δεν ειναι ο ιδιος με τον πρωτο ανωνυμο (εγω ειμαι ο πρωτος ή η πρώτη)

Oneiros said...

zaf-san, κράτα τα red bull για όταν θα πολεμάμε τα ζόμπι και θα χρειαζόμαστε αερομεταφορά από πίστα σε πίστα ;-)