Tuesday, May 31, 2005

Geek Keyboard

με αιτία την πρόσφατη σειρά email για το geek keyboard (http://www.daskeyboard.com/),
και της αναστάτωσης που αυτή προκάλεσε, αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου, χρησιμοποιώντας ένα παλαιό IBM PS2 keyboard (SN: 1393285, made in the UK, Ημερομηνία κατασκευής 26 ΙΑΝ 1989) το οποίο αθλοθετώ εδώ και τώρα και το παραχωρώ σε αυτόν που θα πλέξει το καλύτερο εγκώμιο μου.

(για όσους από εσάς δεν ξέρουν τι είναι το εγκώμιο και πως πλέκεται, παραπέμπω εδώ και εδώ

(όροι διαγωνισμού:
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών "Χοντρά Κόλπα Software" και οι σύζυγοι και συγγενείς 1ου βαθμού αυτών. Επίσης εξαιρούνται από το διαγωνισμό όλοι οι κάτοικοι της οδού Γαμβέτα.
Το δώρο είvαι προσωπικό, δε μεταβιβάζεται, δεv εξαργυρώνεται με χρήματα και δεν αvταλλάσσεται με άλλα δώρα ή χάρες σεξουαλικής φύσης. Διευκρινίζεται ότι το δώρο μπορεί να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που εμφαίνονται στις αντίστοιχες φωτογραφίες.
Ο διαγωνισμός θα λήξει την 10η Ιουνίου και το δώρο θα παραδοθεί προσωπικά στον νικητή από εμένα (με την προϋπόθεση ότι μένει εντός Ελλάδος. Αν ο νικητής μένει εκτός των συνόρων θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα μεταφοράς μου (και του δώρου) στη χώρα του.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των παρόντων όρων.)


φωτογραφίες παραθέτω εδώ πιο κάτω: (courtesy of Nikolas Skouras)




9 comments:

Unknown said...

Δεν ξέρω αν μπορώ να συμμετάσχω στον διαγωνισμό... γιατί οι όροι του είναι λίγο σκληροί...!! πάντως σίγουρα δεν μένω στην Γαμβέτα...!!

Stavros Amanatidis said...

Δηλαδή αν κερδίσω κερνάω ταξίδι στη Δανία? και όλα αυτά για ένα keyboard? Αλλά είναι δουλεμένο από τα χεράκια σου, ε? ααααχου

Unknown said...

Έξοδα αποστολής...

Unknown said...

με τα χεράκια μου το έβαψα... και ένα spray μαύρο... χειροποίητο... rare... very rare... only one in existence...

thatha said...

Δεν θα ξεβάφει με την χρήση;

Unknown said...

Μπορεί και να ξεβάφει, αλλά έτσι κι αλλιώς, είναι πιο εντυπωσιακό να το βλέπεις παρά να το χρησιμοποιείς (είναι λίγο σκληρά τα πλήκτρα για τα παιδικά χέρια)

thatha said...

Σκέφτηκες ότι ίσως το
stenosing tenosynovitis
το έπαθες διότι είναι αρκετά σκληρό και για τα Ζαφείρια χέρια; Τέλος πάντων, πάω να διαλέξω κλωστές για να σου πλέξω το εγκώμιο.

Anonymous said...

filenada ego meno propontidos, uparxei problima???? oso gia to egkomio to theleis me tsigelaki i belones? den dieukrinizeis!?

thatha said...

Η Αθανασάκεια υποβολή είναι γεγονός.

Enjoy.