Wednesday, December 17, 2008

tomb raider


Tomb raider , ο συλητής των τάφων, ο τυμβωρύχος (αυτός που ανοίγει τάφους για να κλέψει οτιδήποτε πολύτιμο περιέχουν). Προφέρεται "τουμ ρέ-ι-ντερ".

(Μετά από 17 διαφορετικά παιχνίδια με αυτό το όνομα, δύο ταινίες με την Angelina Jolie , comic books, cartoons, και τη Lara Croft να αποτελεί τυπική ονείρωξη για δεκάδες εφήβους, τον επόμενο που θα ακούσω να το προφέρει "τομπ ράιντερ", θα τον χτυπήσω στο κεφάλι με τον πρώτο από τους δύο τόμους του δερματόδετου Shorter Oxford English Dictionary)

6 comments:

Anonymous said...

Μια φορά στο γυμνάσιο (το δημόσιο) μόνο που δεν έφαγα ξύλο προσπαιθώντας να πίσω δυό παιδιά ότι δεν είναι λογικό να με διορθώνουν όταν το προφέρω σωστά. Είχα μαζί μου λεξικά και αποδείξεις, αλλά . . . τίποτα :(.

uncle said...

Zaf, είναι η συλλεκτική έκδοση του dictionary?? αυτή που είναι δεμένη με ανθρώπινο δέρμα?

Anonymous said...

Ζαφ,αγανακτισμένο σε κόβω..

Stormrider said...

γιατι με αυτό το έρμο το lineage; που απο "λίνεατζ" το ακούω "λάιν-έιτζ" όλη την ώρα

Acro said...

slim waist (σλιμ γουέιστ). Η "γνωστή" ""φόρμα αδυνατίσματος"". Τους πήρε τρεις τηλεοπτικές σαιζόν διαφημίσεων μέχρι κάποιος να τους εξηγήσει/σφυρίξει/χαλάσει το όνειρο, ότι το εκπληκτικό προϊόν που αποκλειστικά και μόνο αυτοί προσφέρουν στην Ελλάδα (Δώρο 50 μέτρα μεμβράνη τροφίμων για να τυλίξετε το αξιοφάγωτο σώμα σας),
ΔΕΝ προφέρεται σλιμ γουέστ κυρά μου!

Λερν ιτ ορ άι γουίλ ράιντ γιου. Ρέιντ γου. Ε, μποθ τέλος πάντων.

Anonymous said...

YOU'RE BACK!!!! ALL IS WELL IN THE WORLD!!!