Wednesday, May 21, 2008

επιστήμες ολιστικής θεραπευτικής



Καλησπέρα σας, ήρθα για μια υδροθεραπεία του παχέος μου εντέρου, είναι επώδυνο; Μήπως η θεραπεία είναι εθιστική; Πόσες φορές θα πρέπει να επαναλάβω για να δω αποτελέσματα; Μήπως επηρεαστεί η σεξουαλική μου ζωή;

6 comments:

Lina said...

άραγε με πόσα μαθήματα παίρνεις πτυχίο υδροθεραπείας παχέως εντέρου και με πόσα πτυχίο αυτογγνωσίας;;;

Unknown said...

Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση... Να πάρουμε ένα τηλέφωνο να μάθουμε;

oTheos said...

I autognosia einai enallaktiki therapeia? Den to iksera... To kalo einai oti ston ilektroVELONISMO den tha exei velones!

Acro said...

Μπορούμε να βάλουμε αυτόν τον ολιστικό ντετέκτιβ να κάνει μια έρευνα και να μας απαντήσει για όλα νομίζω...

tsonix said...

From the website :

"Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τον κόσμο της Ολιστικής Θεραπευτικής μέσα από μια σειρά Ομιλιών στην Life Therapy Academy.

Η είσοδος στις Ομιλίες - Διαλέξεις και Παρουσιάσεις είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Reiki
Ρέικι σημαίνει Συµπαντική Ζωοδότρα Ενέργεια, Αγάπη χωρίς όρους. Είναι μια πολύ απλή φυσική θεραπευτική μέθοδος. Μόλις ένα άτοµο αφυπνιστεί από ένα δάσκαλο του Ρέικι για να διοχετεύει αυτή την ενέργεια, η ενέργεια θα ρέει φυσικά μέσα από τα χέρια του. Αυτή η ικανότητα διατηρείται για όλη του τη ζωή.
Με το Ρέικι δεν χρειάζεται να δεις την ενέργεια, ή να συγκεντρωθείς καθόλου σε αυτήν. Δεν αφαιρείς ενέργεια από κανένα, και δεν δίνεις τη δική σου ενέργεια. Η ενέργεια Ρέικι εξισορροπεί και εναρµονίζει.
Βασικότατο: Οι άνθρωποι που μεταδίδουν την ενέργεια Ρέικι δεν είναι θεραπευτές. Είναι κανάλια-εργαλεία για αυτήν την ενέργεια. Το άτοµο που δέχεται την ενέργεια εναρµονίζεται έτσι ώστε το σώµα του να µπορεί να αυτοθεραπευτεί φυσικά. Ο αποδέκτης, είναι πάντα ο θεραπευτής.


Ημερομηνία διεξαγωγής: 31/05/2008

Ώρα: 15:00-16:00"

Zaf, na pas!

Unknown said...

Πήγα, και τώρα το Reiki είναι πιο μεγάλο από το δικό σου, και μπορείς να ζηλεύεις...