Monday, April 28, 2008

Brütal Legend


Αν και δεν έπαιξα ποτέ το (κατά πολλούς) καλύτερο του δημιούργημα, το Grim Fandango, έπαιξα μετά μανίας το Psychonauts και το Full Throttle στο παρελθόν. Τώρα μαθαίνω, ότι ο Tim Schafer ετοιμάζει το απόλυτο, μεγαλύτερο, καλύτερο, σκληρότερο, αιμοσταγές heavy metal παιχνίδι όλων των εποχών, με όνομα Brütal Legend.

Με τη φωνή του πρωταγωνιστή από τον Jack Black, και φωνές δευτεραγωνιστών από Lemmy, Rob Halford, και Ronnie James Dio, είναι μία τρελή μίξη Σκανδιναβικής μυθολογίας, 80's metal, τσεκουριών και δαιμόνων, και σχεδιάζουν να το κυκλοφορήσουν μέσα στο 2008.

Προτείνω να ξεκινήσετε από το επίσημο site, αλλά προσοχή, με το που θα φορτώσει, ξεκινάει το Electric Eye των Judas Priest, οπότε φροντίστε να μην έχετε δυνατά την μουσική…

Το teaser trailer υπάρχει και στο site, και στο YouTube, αλλά για την καλύτερη δυνατή ποιότητα προτείνω να το κατεβάσετε (περί τα 20MB) από το fileshack.

Πάω να αγοράσω ένα xbox 360 για να είμαι έτοιμος…

(1. όλη η πληροφορία είναι πρακτικά από το σχετικό άρθρο της wikipedia, και οι φωτογραφίες μαζεμένες από εδώ διάφορα gaming sites του internet…)
(2. και φυσικά όλοι οι ρυθμιστές έντασης στο site πάνε μέχρι το 11…)

1 comment:

vpapanik said...

ΘΕΙΚΟ !!!!!!!!!! Preorder now !

Βλέπω θα προτιμήσεις την έκδοση σε HD-DVD ε ?