Saturday, December 15, 2007

μνήμη

Νομίζω έχει γεμίσει η μνήμη μου. Νομίζω ότι η νέα γνώση που αποκόμισα χθες για το internal & external fragmentation των αρχείων και καταλόγων του Microsoft SQL Server, έσπρωξε στην ανυπαρξία και τις τελευταίες μνήμες της παιδικής μου ηλικίας. Αν συνεχίσω έτσι, σε δύο χρόνια θα έχω σβήσει και τις μνήμες της πρώτης εφηβείας μου.

13 comments:

psarog said...

Ααααχ, εμέναν έσβησαν αυτές οι μνήμες τότε που έπινα...

Oneiros said...

Fuhgeddaboutit! Επειδή βλέπω ότι τυραννιέσαι, θα σου στείλω τον Αϊτινό για τη συνέχεια...

(Πλάκα πλάκα, γι' αυτό μάλλον αντιστέκομαι στο να μάθω MS SQL Server, παρ' ότι το χρειάζομαι για τη δουλειά' I value my childhood memories, mate.)

Unknown said...

Πότε θα βγει καμιά συσκευή που θα μπαίνει στο αυτί και θα κάνει ένα γρήγορο backup της μνήμης... για να μπορείς να δεις τις εικόνες μετά σε κανα picasa.. :)

islazy said...

Και ο Παναγιώτης έδωσε τη λύση πάλι :-)
Εγω θα πρότεινα ένα χάπι που θα κάνει επιλεκτικά φορματ. Άσε που άμα πέσουν οι φωτο από τις παιδικές μνήμες του Ζαφείρη σε λάθος χέρια... καήκαμε

Unknown said...

Ή ακόμα καλύτερα κάνεις backup τον εγκέφαλο το ανοίγεις με το iBrain σβήνεις αυτά που δεν θες και μετά πατάς το restore.. ένα reset και όλα καλά.. :)

Unknown said...

ή να μπορούσαμε να ανταλλάζουμε images του εγκεφάλου.. ή να φορτώνουμε διάφορα plug-ins ας πούμε το plug-in για το kung fu :)

Unknown said...

... στην περίπτωση μου, το plug-in του SQL Server Administration ...

Unknown said...

και μετά στα torrents θα βρίσκουμε τα πιο παρανοϊκά plug-ins... :)

Chris-Top said...

Μόλις χθες η sandisk ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε 4gb ενέσιμα, το upgrade κοστίζει 2700$ και η λειτουργία είναι σχεδόν άμεση (χρειάζεται μισή ώρα περίπου για να δράσει), το δοκίμασε ένας φίλος μου και μου είπε ότι είναι φανταστικό θυμάται πλέον τα πάντα, απλώς μιλούσε αραβικά πρέπει να είναι κάποιο bug το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα βγεί fix.

Unknown said...

! χαχαχα ! καταπληκτικός όπως πάντα, κ. christop

uncle said...

τώρα σε ποιά εφηβεία είσαι? στην τρίτη???

Anonymous said...

You should start employing a tool like RRDTool. When you start running out of space you only keep the significant parts of older data.

Unknown said...

Καλησπέρα! Νομίζω πως και εγώ το παθαίνω αυτό...αλλά το ξεχνώ γρήγορα! Χωρίς πλάκα, ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις τις αναμνήσεις, είναι να τις ξαναζήσεις μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους που τις μοιράζεσαι. Πιστεύω πως τα οινοπνευματώδη βοηθούν σε αυτό!