Tuesday, August 14, 2007

quiz



Από τους πέντε εικονιζόμενους στη φωτογραφία, τέρμα αριστερά, με γυαλιστερό κεφάλι, πλατύ χαμόγελο, στα 1.70cm και 70kg έχουμε τον υποφαινόμενο, τέρμα δεξιά τον γνωστό ιδιοκτήτη heavy metal blog και all-around μάστορα της πληροφορικής RockOrDie,
αλλά οι ενδιάμεσοι δεν είναι δημόσια πρόσωπα και δεν ξέρουμε αν θέλουν να γίνουν, οπότε θα ονομαστούν για τις ανάγκες του quiz Ταξιδιώτης #1, Ταξιδιώτης #2 και Ταξιδιώτης #3.

Η ερώτηση των 1000€ είναι: Ποιος από τους πέντε θα μπορούσε να κυκλοφορεί στο Amsterdam φορώντας το παρακάτω εικονιζόμενο μπλουζάκι:



(για τους μύωπες, το μπλουζάκι γράφει: "Δεν φοβάμαι τίποτα, πιστεύω στο Θεό και στην Πατρίδα. Είμαι Μανιάτης")

3 comments:

uncle said...

αχαχαχα, thats a piece of cake, αλλά δεν μαρτυράω γιατί είμαι υπεράνω χρημάτων (...duh..).
αλλά για δική σου γνώση ο ταξιδιώτης#1 είναι ήδη δημόσιο πρόσωπο. Πρωταγωνιστεί σε άπειρες εμφανίσεις της θρυλικής ομάδας "The Drink Team", η οποία ούτε τον Χάρο δεν φοβήθηκε, ούτε τους -3 βαθμούς, ούτε τα γεμάτα μπουκάλια μπύρας.

Το ίδιο ισχύει για τον ταξιδιώτη#4, ο οποίος έχει βγεί και στην Τιβί.

Τώρα για τον #3 δεν ξέρω, ας μας πει ο ίδιος, ή ας μας πει ο Χάρης ανταυτού.

Θα έλεγα βέβαια να τροποποιήσεις την ερώτηση των 1000Ε. σε "γιατί ο RoD έχει βρώμικα παπούτσια" ή "τι σκατά κουβαλάει πάλι στην τιγκαρισμένη τσέπη του". (αλλιώς θα πάρω εγώ τα λεφτά)

Anonymous said...

Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι Ταξιδιώτης#3 είναι από τα πλέον δημόσια πρόσωπα, καθώς έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση – πριν από ένα χρόνο περίπου – στην εκπομπή του Ευαγγελάτου όντας καλεσμένος του.

Έτσι λοιπόν όλοι εμείς οι μικροί και ταπεινοί μπορούμε να υποκλιθούμε στο μεγαλείο της δημοσιότητας του, γιατί τελικά αυτός ο άνθρωπος «ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ»…ούτε καν την τηλεόραση!!!!

uncle said...

σιγά ρε Χάρη, εμείς στις καλές εποχές έχουμε δείξει αρκετά μεγάλο κομμάτι από το γυμνό μας κρέας στον κόσμο!! Ο Ηλίας δεν πιστεύω να πήγε στον Ε. με φουστάκι και στριγκιά...