Monday, May 28, 2007

outsourcing

Σχετικά Άγνωστη Αλλά Γρήγορα Εξελισσόμενη Εταιρεία Πληροφορικής της Θεσσαλονίκης (εφεξής αποκαλούμενη ΣΑΑΓΕΕΠτΘ), ψάχνει να χρηματοδοτήσει άγνωστο (ή και γνωστό) προγραμματιστή Η/Υ (ή και εταιρεία) για να της φτιάξει μικρό και απλό πρόγραμμα που να τρέχει σε συσκευή με Windows CE 4.2 (ή και καλύτερα), πχ σαν αυτή εδώ.

Δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα η γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί, μπορεί να είναι C++, C#, J2ME, Delphi, VB, Cobol for Mobile Devices, αλλά ο ανάδοχος θα πρέπει να παραδώσει πλήρες source code και να μας δώσει οδηγίες για το πως θα τον κάνουμε build.

Θα δοθούν λεπτομερείς και αναλυτικές προδιαγραφές, για την ακρίβεια θα δοθεί πλήρες αντίστοιχο του προγράμματος σε έκδοση που να τρέχει σε WindowsXP, έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το πως και τι θέλουμε.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να δεχτεί σας μέρος της αμοιβής του και ένα αντίγραφο του διάσημου έργου του Νταλί, με τίτλο "Ο Μέγας Αυνανιστής".

Δηλώσεις ενδιαφέροντος, ερωτήσεις, επεξηγήσεις, δωρεές, σε αυτό εδώ το blog (ισχύουν τα γνωστά, αφήστε μια εξυπνάδα για comment, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό).

7 comments:

Stavros Amanatidis said...

posos xronos ektimate oti 8a xreiastei?
steile me email tipota plhrofories..

Anonymous said...

Να συμπληρώσω επίσης:

1) η ΣΑΑΓΕΕΠτΘ απέκτησε προσφάτως και τμήμα Μαρκετινγκ... Τρέμε Google...

2) Πέρα από όλα αυτά τα ωραία που έθεσε σαν προϋποθέσεις ο Ζαφ, θα ήθελα να τονίσω πως ο ανάδοχος θα πρέπει να είναι γυναίκα, από 18 μέχρι 22 ετών, κατά προτίμηση φυσική κοκκινομάλλα αλλά και οι μπογιατισμένες καλές είναι...

3) Επίσης θέλουμε ο ανάδοχος να μας παρέχει όλα τα απαραίτητα class diagrams, πλήρη φάκελο με όλα τα έγγραφα που περιγράφονται στην Rational Unified Process, επεξηγηματικότατο help και φυσικά όλη τη δόξα ότι το κάναμε μόνοι μας...

4) Α, επίσης, από το XP πρόγραμμα που θα του δώκουμε εμείς, θέλουμε να φτιάξει και ένα specifications report για να δείχνουμε στον κόζεμο...

5) @stavors: Χρόνο έχουμε... Χρήματα δεν έχουμε...

Chris-Top said...

Πρόσφατα ξεκίνησα να γράφω για πτυχιακή ένα application για smart devices. Για τα CE 4.2 το εργαλείο είναι visual studio 2003 ενώ για τις νεότερες εκδόσεις το 2005. Δεν ξέρω πόσο συμβατές θα είναι οι εκδόσεις εκ του ασφαλούς. Πιθανές γλώσσες C# ή C++. Πείτε μας, τι ζητάτε?

Chris-Top said...

Τα εργαλεία είναι γνήσια μου τα παρέχει το πανεπιστήμιο :)

Unknown said...

Καλά, εσύ μπορείς να γράψεις κώδικα με το ελαττωματικό χέρι;

Πέτρος said...

Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες. Αν είναι εύκολο επικοινωνήστε μαζί μου.

Unknown said...

Φυσικά και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου... Δως μας λίγο χρόνο, για να βρούμε χρόνο...