Sunday, September 17, 2006

Έσχατη Προδοσία

Για την πράξη της έσχατης προδοσίας και για συνεργασία με τον εχθρό, ο lipis θα τιμωρηθεί με καθαίρεση από αυτό το blog (και μερικά ακόμη που τελούν υπό τον έλεγχο μου). Όλα τα links προς στο blog του θα σβηστούν, και θα απαγορευτεί η αναφορά του ονόματος του. Αν ήταν στο χέρι μου, θα του στερούσα και τα πολιτικά του δικαιώματα. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

8 comments:

vpapanik said...

Ο εχθρός ποιος είναι ???

guitarlikas said...

Και γω με τη σειρά μου πιστεύω πως ήταν αρκετά σοβαρό το παράπτωμα του..Ωστόσο ας μην είμαστε τόσο αυστηροί..Ίσως μια δεύτερη ευκαιρία? Τι λένε και τα υπόλοιπα μέλη του fan club? Δεν πρέπει να υπάρξει διχασμός και φθορά σε αυτό το υγιές fan club..Δεν του αρμόζει!
guitarlikas

Anonymous said...

Αρκετός κόσμος με έχει, και με κατακρίνει ακόμα για την απόλυτη κρίση μου σε ανθρώπους και καταστασεις. Είμαι δηλαδή κατι σαν "ναι"-"όχι"-"τέλος". Στα τόσα χρόνια εφαρμογής του προγράμματος μου apolytos v1.1, έχω πέσει μόνο 2 φορές έξω.

Εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω την γνώμη μου και να πω πως συμφωνώ απολύτος με τον φίλο zaf, αλλά εισηγούμαι της τροποποίησης της τιμωρίας.
Εισηγούμαι, την παραδειγματική τιμωρία του προδοτη με: σπάσιμο των γονάτων με βαριοπούλα, κρέμασμα στην πλατεία και ακολούθως κάψιμο.

Και όλο αυτό σε πανηγυρικό κλίμα, με χορό, αφθονο ποτό κλπ, ωστε να έχει και την αίσθηση του event ο Ιάπωνας τουρίστας που θα τραβάει φωτό σαν τρελός.

Unknown said...

Οι προτάσεις σας θα ληθφούν σοβάρα υπόψιν, κ. Jack. ΠΟΛΥ σοβαρα.

Anonymous said...

o εχθρός είμαι εγώ?
κλαψ

maggie

Unknown said...

Φταίω... και ήξερα για τις συνεπειες αλλά παρ'όλα αυτά είπα να το ρισκάρω..!! τι να κάνω.. η ζωή είναι σκληρή... αντίο fan club!!!

Kostas Symeonidis said...

Kalie, giati to paidi to kathaireite? Ti eprakse? Epeidhs dhladh einai neon kai anhkseron to kse-blog-iazete?

Egw, epeidh thrynw allon enan xamenon sklhron diskon, proteinw na tou edwkete xarhn. Ta basana einai xamena data kai oxi infidelities aytoy toy typoy.

Unknown said...

Τα συλλυπητήρια μας δια τον δίσκο σας, μανδάμ...