Thursday, June 22, 2006

Η Τελευταία Προσφυγή

Ο Asimov συνήθιζε να λέει ότι η βία είναι η τελευταία προσφυγή των ανίκανων. Εγώ θέλω να μείνω γνωστός στην ιστορία της οικιακής πληροφορικής για την φράση "το format είναι η τελευταία προσφυγή των ανίκανων". Δυστυχώς, η μέρα ήταν μια πλήρη αποτυχία. Μετά από πέντε ώρες πάνω από ένα φορητό HP, και έχοντας εξαντλήσει όλα μου τα κόλπα για να βρω τι έχει το έρμο και δεν μπορώ να συνδεθώ στον SQL Server του, του έκανα format. Δούλεψε, αλλά δεν έμαθα τίποτα. Έχασα πέντε ώρες.

6 comments:

Unknown said...

Και αν άκουγες 3 άτομα που σου είχαν πει από την αρχή για το Format δεν θα είχες χάσει 5 ώρες...!!

Anonymous said...

Την επόμενη φορά που 3 άτομα θα λέμε Α και εσύ Β, παρότι το Α θα είναι σίγουρα δουλειά 5 λεπτών και το Β πέντε ωρών, θα αλλάξω άμεσα ψήφο και θα πω Γ. Έχω επίσης κανονίσει και ένας ακόμα από αυτούς που αρχικά υποστήριζαν το Α, να πει Δ. Έτσι την επόμενη φορά δεν θα σου πούμε ότι τρία άτομα σου είπαμε τι να κάνεις από την αρχή και να ξοδέψεις μόνο 5 λεπτά, αλλά θα σου λέμε πως τρία άτομα σου προσφέραμε τρεις διαφορετικές (distinct) λύσεις , που η καθεμία θα κάνει σε 5 λεπτά ό,τι κάνει η δικιά σου λύση σε 5 ώρες.

Unknown said...

Είστε και οι 3εις ηλίθιοι. Το θέμα δεν είναι ότι έχασα πέντε ώρες αντί μία (γιατί τόσο θέλει να κάνεις format και να ξαναστήσεις ένα μηχάνημα), το θέμα είναι ότι ΔΕΝ βρήκα τι πήγαινε στραβά.

Anonymous said...

Εγώ δεν είπα τίποτα...γιατί είμαι ηλίθιος???

Finteias said...

Θα καεί η καλύβα, θα καούν και τα ποντίκια
...ή αλλιώς format.
Σβήστα όλα, μαζί και το πρόβλημα.

Δυστυχώς, πολλές φορές διάλεξα αυτή τη "λύση", χωρίς να βρω τη λύση.

Ευτυχώς δεν το έκανα ποτέ σε άνθρωπο.

Unknown said...

Ο 3ος δυστυχώς είναι ηλίθιος γιατί τον κάψαν οι άλλοι δύο με το που τον ανέφεραν...