Sunday, December 04, 2005

16 rounds

Είμαι ένας "Δρομέας της Κυριακής". Έτσι με αποκάλεσε ένας γνωστός μου τριαθλητής που με είδε να τρέχω γύρω-γύρω στο βοηθητικό του Καυτατζόγλειου σταδίου σήμερα το πρωί. Παρ' όλα αυτά, για πρώτη φορά, κατάφερα να συμπληρώσω 16 γύρους non-stop και να ξεπεράσω το όριο των έξι χιλιομέτρων.

Και τώρα θα σας εξηγήσω πως ένας προγραμματιστής που έχει περάσει τα τελευταία έξι χρόνια καθιστός σε μια καρέκλα, κατάφερε κάτι τέτοιο. Το μυστικό είναι στα ναρκωτικά.

Ξυπνάς πρωί την κυριακή, κατά τις 8, για να προλάβεις να συνέλθεις μέχρι τις έντεκα που θα πας για τρέξιμο, και μέσα στο πρωινό σου ποτήρι με νερό ρίχνεις ένα υδατοδιαλυτό panadol extra που εκτός από την παρακεταμόλη, έχει και 65mg καφεΐνη. Το πίνεις. Η καφεΐνη σε χτυπάει κατακούτελα στα επόμενα 15 λεπτά. Τρως ελαφρύ πρωινό (ψημένο ψωμί για τοστ, με ταχίνι και μέλι) και χαλαρώνεις βλέποντας το hitchhiker's guide to the galaxy στο dvd. Και, το πιο σημαντικό απ' όλα, πριν βγεις από το σπίτι για να πας για τρέξιμο, τραβάς μια τζούρα από Dexa-Rhinaspray N σε κάθε ένα ρουθούνι (γιατί η μύτη σου είναι από κατασκευής λίγο κλειστή και οι απανωτές επεμβάσεις ανά τα χρόνια, ενώ έχουν βελτιώσει την κατάσταση, δεν την έχουν φτιάξει εντελώς).

Και μετά τρέχεις μέχρι να αρχίσουν να καίνε τα πνευμόνια σου, και το πρόσωπο σου να γίνει κόκκινο σαν κώλος μαϊμούς... Εύκολο.

2 comments:

Unknown said...

Nurofen CF, τα έχω δοκιμάσει, εδώ τα πουλάνε χαλαρά... είναι λίγο μαστουρωτικά... όχι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν...

Anonymous said...

Kala se ekopsa egw gia narkomani... :o orismenes fores sto data otan 8umwnes kai fwnazes ta alla ta "paidakia" kai gurnouses kai eleges meta "hehe psarwsate oloi...", katalavena oti "ksefevges" ligo. Telika itan ta narkwtika... etsi eksigountai ola! :o :shocked: (nai kserw den uparxei kati tetoio!)